Welkom op LeerVissen.nl!

Welkom op de nieuwe website LeerVissen.nl! Bent u een beginnende sportvisser of juist al zeer ervaren, maar wilt u nog meer te weten komen over het sportvissen, dan bent u hier aan het juiste adres.

Welkom op Leervissen.nl!

LeerVissen.nl is een website voor iedereen, die meer over het sportvissen te weten wil komen of die graag zijn kennis wil delen met anderen! De website is gericht op verschillende soorten sportvisserij: het vissen op witvis, karper, roofvissen en vissen met een vlieghengel. Elke manier van vissen vergt ander materiaal, een nieuwe techniek en vaak ook ander aas. Hier vindt u precies de informatie, die u nodig heeft om uw techniek te verfijnen en daarmee de vangst te vergroten of juist een keer een andere tak van sportvissen uit te proberen!

Ook is het mogelijk met andere sportvissers gedachten uit te wisselen over 'de kneepjes van het vak'. Welk aas werkt voor u goed of juist helemaal niet? Of welke techniek gebruikt u voor het vangen van bepaalde vissoorten? Welke visstekken kun je het best gebruiken, en in welk jaargetijde? Al deze vragen kunnen op het forum gesteld en beantwoord worden!

LeerVissen.nl wenst u veel plezier met het sportvissen en hoopt door middel van deze informatie een bijdrage te leveren aan goede vangsten!